Avís Legal de www.ARAGAndorra.com

 

Informació General

El titular d'aquest lloc web és ARAG SE, Sucursal en España, d'ara endavant ARAG, amb domicili a C/ Babot Camp, 15, 5 2 (Despatx 3) AD 500 – Andorra la Vella., i N.R.T. E-800787-Z. ARAG és una companyia d'assegurances inscrita en el Registre de Comerç i Industria amb número de comerç 915258 S, i autoritzada per a l'exercici de l'activitat asseguradora al Principat d´Andorra per la Autoritat Financera Andorrana.

A través d'aquest lloc web s'obté informació de l'usuari i es posen a la seva disposició assegurances ofertes per ARAG.

Objecte

L'objecte de les presents condicions generals és regular l'accés i l'ús que poden fer els usuaris del llocs web d'ARAG, sense perjudici que uns certs productes o continguts dins del lloc web se sotmetin a les seves pròpies condicions.

Les pàgines contingudes en els llocs web tenen per objecte facilitar el coneixement pel públic en general d'ARAG, de l'activitat que realitza i de les seves assegurances. ARAG es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, amb o sense comunicació prèvia, la informació continguda en la web o la configuració o presentació d'aquesta.

Condicions d'ús

L'usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web el que implica que l'utilitzarà conforme al present avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

L'accés i l'ús del lloc web suposen l'acceptació de les presents condicions generals en la versió publicada a cada moment i la submissió a les mateixes sense perjudici de les condicions particulars o especials que, en el seu cas, s'estableixin.

En general, no es requereix el previ registre com a usuari d'aquest lloc web. No obstant això, la utilització de determinats serveis i/o continguts poden requerir la prèvia identificació i/o registre, en la forma indicada en cada cas. Les pàgines restringides als usuaris prèviament autoritzats per ARAG mitjançant registre, exigeixen que l'usuari no reveli a tercers el nom d'usuari i contrasenya, que són personals i intransferibles. L'usuari assumeix la responsabilitat per qualssevol danys i perjudicis, directes o indirectes, que poguessin derivar-se de la seva utilització indeguda, així com de la seva cessió a tercers. En qualsevol moment ARAG per motius de seguretat, podrà modificar la contrasenya de l'usuari, notificant-l'hi prèviament.

ARAG es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Aquest lloc web i els continguts inclosos en aquest: articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat d'ARAG o de tercers que han autoritzat el seu ús a ARAG, quedant expressament prohibida l'explotació sense l'autorització d'ARAG.

L'accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que figuren en aquest. ARAG es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.


Enllaços

ARAG haurà d'autoritzar expressament l'establiment d'enllaços d'hipertext (enllaços) en altres llocs web dirigits a la pàgina inicial d'aquest lloc web o qualsevol altra pàgina interna d'aquesta.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut dels quals, utilitat o exactitud no es pot responsabilitzar ARAG. La incorporació d'un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè procedeixin a la seva utilització, la decisió d'utilitzar-los és responsabilitat d'aquests últims.

Limitació de la Responsabilitat

ARAG es reserva el dret a interrompre l'accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa. ARAG no serà responsable en cas que s'hagi d'interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s'escapin del control d'ARAG i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l'usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per a dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, ARAG no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització. ARAG no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.

ARAG no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest lloc web. ARAG no és en cap cas responsable, ni de manera directa ni subsidiària, per cap contingut, informació, comunicació, opinió o manifestació de qualsevol tipus que tingui el seu origen en l'usuari o qualsevol tercera persona o entitat i que es comuniqui, difongui, transmeti o exhibeixi a través dels serveis del Portal.

L'usuari ha d'emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, complets i actualitzats, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de l'emplenament defectuós dels formularis amb dades falses, inexactes, incomplets o no actualitzats.